LÄNGTAR DU EFTER EN FÖRÄNDRING?

LÄNGTAR DU EFTER EN FÖRÄNDRING?

ELLER LÄNGTAR DU EFTER ATT LIVET ÄNTLIGEN SKA BÖRJA?

Hur ser ditt liv ut just nu? Lever du med värderingar eller gamla mönster som håller dig tillbaka? Längtar du efter att känna livslust, meningsfullhet och gemenskap?

Ibland upplever vi livet lekande lätt och snällt och ibland känns livet tungt och meningslöst och som en riktigt lång och brant uppförsbacke. Hur kan vi skapa balanserade, kärleksfulla, inspirerade, hållbara, medkännande, empatiska, lekfulla och utvecklande liv?

Utbildningsprogrammet LEV MED SJÄL & HJÄRTA ger dig ett helhetsgrepp på vad vi människor är och vad vi genom kunskap och engagemang kan åstadkomma för oss själva och varandra.

Känner du igen dig i någon av de här frågorna?

 

 • Var och hur hittar jag meningen i mitt liv?

 • Hur slipper jag känna mig utanför och annorlunda?

 • Kan jag hitta mod att leva min passion?

 • Varför känner jag mig ofta orolig och nedstämd?

 • Många i min familj har det jobbigt nu, hur löser vi det tillsammans?

 • Barnen är inne i en intensiv utvecklingsperiod och ingen lyssnar på varandra, hur tar vi oss igenom det?

 • Min viktigaste relation är i gungning, vad kan vi göra?

 • Hur hittar jag lust och mod att byta jobb?

 • Känner mig så modlös och maktlös, vad kan jag göra?

 • Kan vi bli ett starkare team min häst och jag?

 • Hur får jag tillbaka orken och motivationen?

Boka INTRODUKTIONSKURSEN och börja din förändring nu

DET ÄR INGET FEL PÅ DIG

Om livet känns tufft och du mår dåligt är det lätt att tro att det är något fel på dig. Det är det inte! Troligen upplever du det som alla vi människor upplever med jämna mellanrum – att livet, själen, trycker på inifrån och vill ut och skapa förändring.

Kanske är det helt enkelt dags att ta nästa steg i din personliga utveckling, som dyker upp med jämna mellanrum i livet. Eftersom vi människor är riktiga vanedjur så är förändring inte alltid enkelt även om vi oftast välkomnar den.

När förändringsprocessen startar kan det kännas både tomt och göra ont inuti – ibland samtidigt. Förändring är det samma som transformation och kan faktiskt liknas vid att dö och födas om igen. Precis som naturen lever vi människor i en livscykel fylld av förändring. Det innebär att vi hela tiden är i långsam transformation, oavsett om vi är medvetna om det eller inte.

Det som gör hela skillnaden är att ha kunskap om vad det är som händer och varför. Att bli medveten om hela dig själv, ditt medvetande, din inre röst och kraft, och få kunskap om hur du kan läka och utveckla dig själv på bästa sätt genom hela livet. Då blir det begripligt och spännande att skapa förändring och du kan unna dig att vara både nyfiken och förstående mot dig själv.

Vi har en INTRODUKTIONSKURS till utbildningsprogrammet LEV MED SJÄL & HJÄRTA som erbjuder dig en bra start och de första nycklarna till att förstå, och ta hand om, dig själv på bästa sätt. 

Efter den kursen kan du välja att gå GRUNDUTBILDNINGEN eller fortsätta med egenterapi/coaching i form av SAMTAL

HÄR KAN DU BOKA SAMTAL