HELANDE SAMTAL

HELANDE SAMTAL SOM UTVECKLAR, LÄKER OCH FÖRÄNDRAR

SAMTALSTERAPI OCH UTBILDNING I UNIK KOMBINATION

Det finns tillfällen i livet då det är värdefullt att prata med någon utomstående. En person som du inte är känslomässigt bunden till men som vill gå bredvid dig i din utveckling.

När vi träffas är det dina, eller era, behov och förväntningar som är i fokus och innehållet och strukturen på samtalen följer och stödjer det som händer i rummet just då.

Här erbjuds du en unik kombination av samtalsterapi och utbildning. En del av samtalstiden innehåller delar av utbildningsprogrammet LEV MED SJÄL & HJÄRTA. Du får kunskap och konkreta nycklar som hjälper dig  utvecklas, läka och förändra.

 

PSYKOTERAPI, COACHING OCH HOLISTIC & INTUITIVE ART

Jag kombinerar det bästa från psykoterapi, coaching och Holistic & Intuitive Art. Det ger samtalen djup och bredd och skapar bra förutsättningar för dig att på ett tryggt och begripligt sätt nå in till det som är viktigast för dig just nu.

Alla de kreativa uttryckssätten finns med och hjälper dig få syn på dina styrkor och det som hindrar dig. Lekfullheten öppnar upp till ditt innersta och ger värdefulla lösningar och framkomliga vägar både på dina utmaningar och när du skapar ditt bästa liv framåt.

 

DU KAN FÖRVÄNTA DIG ATT:

  • hitta hem till dig själv och vara trygg där.
  • skapa ditt liv med kreativitet, lekfullhet och intuition.
  • möta dina livsutmaningar med öppna ögon och vara trygg i förändringsprocesser.
  • välja passion, medkänsla, samhörighet, handlingskraft, tacksamhet, gemenskap, kärlek, empati, meningsfullhet som gör livet innerligt och heligt att leva.
  • leva i djup kontakt med din själs syfte och ditt hjärtas längtan.

 

HUR GÅR DET TILL?

Steg: 1 ETT FÖRSTA HELANDE SAMTAL

Vi träffas och utforskar tillsammans vad som ligger dig varmast om hjärtat och vad som hindrar dig just nu. Du får kunskap om hur alla delar av dig samspelar och insikt om dina förmågor och unika behov. Du får med dig sammanställningen och en övning med hem.

Steg 2: HELANDE SAMTAL- 5 TILLFÄLLEN 

När du vill utveckla, läka och förändra det som hindrar dig bokar vi tillsammans in 5 träffar á 90 minuter fördelat på 5 månader. De samtalen kommer vara en kombination av dina specifika utvecklingsbehov och utbildning. Den läknings- och förändringsprocess som är viktigast för dig startas och får ha sin gång.

Samtidigt boostar vi dina förmågor och styrkor för bästa möjliga balans. Du får hemuppgifter och övningar som är relevanta till det du vill utveckla och förändra mellan gångerna.

Vill du träffas fler gånger planerar vi in det tillsammans.

 

En grön kant på samtalet

Naturen är fantastik på att läka och ge kraft och spelar en viktig roll i våra liv. Den öppnar alla dina sinnen och ger fler möjligheter och mer space till din utveckling. Därför träffas vi utomhus vid något tillfälle.

Jag har tystnadsplikt och säkerställer kvaliteten genom att ha kontinuerlig vidareutbildning och handledning. Det är vanligt att arbetsgivare går in och betalar hela eller delar av kostnaden för samtalsterapi.

Om du vill kan vi Skypa förutsättningslöst i 30 minuter innan första samtalet för att ta reda på dina önskemål och att det känns rätt.

Boka ditt första HELANDE SAMTAL här