MAGICIAN TO MYSTIC

A Mediumistic Path to a Spiritual Life.

Av Brian Robertson och Simon James.

 

Den här boken är för dig som uppriktigt är nyfiken på andlig utveckling och vad mediumskap egentligen är. Den är för dig som undrar vad den filosofin kan spela för roll i våra egna liv. Hur den kunskapen påverkar oss mellanmänskligt och i ett holistiskt perspektiv.

Det är många människor som är intresserade av och söker andlig utveckling på olika sätt. Många är också nyfikna på vad en människa som utbildat och utvecklat sig till medium egentligen är och gör. Det är få böcker som på ett kunnigt och begripligt sätt berättar om och förklarar meningen med, och essensen av, den djupt filosofiska, genomgripande, uråldriga esoteriska kunskap med rötter från människans begynnelse.

 

Action lika viktigt som insikt

Brian Robertson och Simon James berättar med värme, kärlek och solid kunskap om hur upplysning kommer inifrån. Att den blir till störst glädje både för oss själva och andra genom handling – action. De berättar var och hur kunskapen hör hemma historiskt och religiöst och i vår samtid.  Innehållet i boken ger svar på många frågor om vårt eget sökande och möjligheter till andliga utveckling.

Den beskriver vår förmåga till samhörighet, frid och tillhörighet långt bortom det religiösa perspektivet. Vi lär oss också att vi är andliga varelser som har mänskliga upplevelser och inte tvärt om.

 

Okunskap och fördomar om mediumskap

Den här boken är långt ifrån den enkelspåriga och begränsade kunskap som en del TV program förmedlar om vad ett medium är. Den slår hål på många dåliga myter om mediumskap och öppnar upp till förståelse och inspiration. Magician to Mystic beskriver från flera perspektiv livskraften vi människor är födda med och hur vi kan utveckla och använda den i våra liv.

 

Livets kraftfulla och osynliga mystik

Jag vill varmt rekommendera dig att läsa boken. Den berättar och beskriver på ett innerligt och professionellt sätt sambandet mellan livets gudomliga, heliga mystik och den materiella, fysiska värld vi lever i varje dag. Både Brian Robertson och Simon James är internationellt erkända för sin kunskap inom muntliga traditioner av esoteriskt mediumskap och intuitive art.

Oavsett var du befinner dig i livet så öppnar Magician to Mystic upp nya insikter hos dig. Den gör dig  medveten om din inre och yttre värld. Innehållet besvarar många frågor om livets kraftfulla och osynliga mystik och väcker säkerligen nya spännande frågor om dina egna möjligheter.

En bok du gärna kommer återvända till gång på gång.

 

Du kan beställa boken från www.amazon.com

Läs mer om Brian Robertson och Simon James på www.innerquestfoundation.com